JetX – Test och recensioner
5.0

JetX – Test och recensioner

Speldetaljer

Leverantör: Smartsoft Gaming
Max insats: 250 €
Minsta insats: 0,10 €
Maximal betalning: 20 000 €

Du kan spela JetX på CBet.

Upp till :
500€ GRATIS
5,0 rating
5.0
18+ | "Spela innebär risker: skuld, beroende ... Ring 09-74-75-13-13 (ring inte tilläggsavgift)"

JetX recensioner

CBet har ett helt nytt spel att erbjuda dig, Jetx som låter dig vinna superjackpots med snabba och höga utbetalningar. För att spela måste du satsa och slå ut innan Jetx exploderar.

Detta spel har tre nivåer. Om du lyckas klara den sista nivån vinner du jackpotten.

Vinster betalas ut automatiskt i slutet av varje nivå. För att delta måste du placera minst 0,10 € eller högst 250 €.

Till skillnad från Cbet-poker som kräver strategi är JetX ett enkelt spel att lära sig.

Hur JetX fungerar

Bara ange en satsning, du ser fartyget gå upp och du bestämmer när du ska hoppa innan fartyget kraschar. Om du lyckas hoppa i tid kommer du att återställa dina vinster, gånger multiplikatorn som visas.

Till exempel bestämmer du dig för att satsa 1 €. Du väntar på att fartyget ska starta. Multiplikatorn går upp när du går. När du är tillräckligt säker, klicka på “samla” -knappen.

I vårt exempel bestämmer du dig för att samla in när räknaren når 5x, till slut kraschar fartyget 6,71x. Väl spelat, du har vunnit 5 gånger din insats, så 5 €. Du kunde ha stannat lite längre, men du visste inte när Jet skulle explodera.

Det är dock inte känt hur högt jetstrålen når, så du måste vara mycket försiktig och tålamod om du vill maximera dina chanser att vinna.

Detta är ett exklusivt nytt spel som du bara kan hitta på CBet, och som låter dig tjäna pengar snabbt. Vinsten som du kommer att uppnå beror uppenbarligen på din insats och på resans längd och särskilt din tur. Du kommer dock inte att kunna tjäna mer än 20 000 euro. Om du har ytterligare frågor om hur detta system fungerar, tveka inte att fråga kundtjänst om hjälp.

JetX är ett bra sätt att “odla”, vilket innebär att tjäna lite pengar hela tiden. Du kan spela på JetX, kolla “auto” -knappen för att satsa på varje snurr. Du kan också dra ut till en given multiplikator i auto, till exempel varje gång du drar ut när multiplikatorn visar 2.

Fördel

  • Intressant tema
  • Snabba vinster
  • Original spelmekanik

Nackdel

  • Delarna ser lite lika ut

Jetx-tips

Auto-utbetalning

Det enklaste sättet att vinna på JetX är att välja en automatisk utbetalningsmultiplikator som till exempel 1,5x och alltid ta ut din vinst till det beloppet. Du kan också ställa in din automatiska uttagsmultiplikator till en mycket högre nivå, till exempel 5x. Det betyder att du kan vinna mindre satsningar, men du kommer att vinna stort. Ett råd, spela alltid det säkert.

Martingal

Det finns också mer komplexa strategier, som Martingale, som faktiskt utvecklades för första gången i Frankrike från 1700-talet. Medan de exakta siffrorna varierar från spelare till spelare förblir tumregeln densamma. Om du förlorar ett spel, i nästa omgång, fördubblar du vadet, och när du vinner, rullar du över till den ursprungliga insatsen.

Till exempel satsar du € 10 på x2. Du förlorar, så du satsar 20 € i nästa omgång, så du förlorar satsar du 40 € i nästa omgång. Den här gången är du en vinnare.

Till slut vinner du € 80 – 40 – 20 – 10 = € 10.

Teoretiskt sett är du alltid en vinnare på lång sikt. Gränsen för denna teknik ligger dock i din bankrulle. Du har inte obegränsat med pengar. Så om du tappar många gånger i rad kommer du att ta slut på pengar en eller annan dag.

Mitt bästa råd är detta: En vinst är en vinst. Så kanske du vann $ 0,10 den här gången, men det är fortfarande $ 0,10 som du inte hade. Så var inte för girig.

Upp till :
500€ GRATIS
5,0 rating
5.0
18+ | "Spela innebär risker: skuld, beroende ... Ring 09-74-75-13-13 (ring inte tilläggsavgift)"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

© Copyright 2020 MOTZU | DEBES SER MAYOR DE EDAD PARA JUGAR EN UN CASINO EN LÍNEA. FR - ES - DE - EN - FI - SE - IT - GR